Nema sreće

SRBIN pogađao protiv Napolija, sudija poništavao golove!

Autor Dušan Ninković

Napoli ne bi pobijedio da su svi golovi Filipa Đuričića priznati.

Izvor: Alessandro Sabattini/Getty Images Europe, Getty Images/Alessandro Sabattini

On postiže golove, a sudija ih poništava. Takvu je borbu tokom prvog dijela igre vodio srpski internacionalac Filip Đuričić.

Potencijalni reprezentativac je dva puta pogađao mrežu u prvom dijelu meča na San Paolu, ali je Napoli otišao na odmor sa prednošću od 1:0.

NAPOLI - SASUOLO 2:0 (1:0)

Domaćinu je prednost donio Elseid Hisaj, lepim golom nakon solo prodora, da bi se u kasnijoj fazi meča Filip Đuričić dva puta nervirao.

Momak iz Obrenovca, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, je prvi put mrežu zatresao u 32. minutu meča. Pogodio je pored Davida Ospine, u tom trenutku nije imao težak zadatak, ali je ubrzo signaliziran ofsajd.

Nema veze, idemo dalje, vjerovatno je pomislio Filip u tom trenutku.

Sasuolo je do nove šanse za izjednačenje stigao u 36. minutu meča, a ponovo je nekadašnji igrač Herenvena, Benfike i Sampdorije bio na pravom mjestu.

Ospina je odbranio udarac Traorea, Đuričić loptu spakovao u gol, ali se ovog puta oglasio VAR! Opet je bio ofsajd, ali ovog puta se u nedozvoljenoj poziciji našao igrač koji je uputio prvi udarac ka golu, a ne Filip Đuričić.

Iste situacije su se dešavale i u nastavku meča. Sasuolo je pogađao, VAR poništavao, a Napoli još jednim pogotkom riješio pitanje pobjednika na ovom meču.

Golove za Sasuolo nisu postigli Kaputo i Berardi, dok je na drugoj strani precizan bio Alan, u 93. minutu meča.

Tagovi