A ponuda ima...

Neočekivana poruka reprezentativcu Srbije: Možeš da se seliš!

Autor mondo.rs

Šta sad, više ne računaju na njega?

Izvor: MN PRESS

Prethodne sezone je imao nešto manju minutažu, pa u lošoj sezoni ajntrahta iz Frankfurta nije uspevao da pronađe sebe.

Promene u klubu mu nisu prijale, a promena sredine možda i hoće. Očigledno, Mijat Gaćinović je na izlaznim vratima kluba u kom je pretprošle sezone pružao fantastične partije.

 Klub je danas zvanično saopštio da je dvojici igrača koji su pod ugovorom dao dozvolu da pregovaraju sa zainteresovanim stranama.

Tako će u narednom periodu Mijat gaćinović, koji se dovodio u vezu sa nekoliko klubova i Lukas Toro slušati ponude za nastavak karijere.

Za Mijata Gaćinovića je u prethodnom periodu bio zainteresovan Hofenhajm, čak i Olimpik iz Marseja, mada se moglo čuti i da ga Niko Kovač želi u Monaku, posebno ako to ne bude previše teško za izvesti.

Gaćinović je rođen u Novom Sadu, ali je prve korake napravio u Leotaru iz Trebinja. Kasnije je karijeru nastavio u Vojvodini, odakle se 2015. preselio u Ajntraht.

Sa novosadskim timom je osvojio kup u Srbiji, sa ekipom iz Frankfurta je isto uradio u Nemačkoj, a sa mladim reprezentacijama Srbije je bio evropski i svetski šampion. Do sada je upisao 18 nastupa za seniorsku reprzentaciju Srbije.