ŠANSA!

Zidan precrtao dva velika igrača za LŠ - ne i Luku Jovića!

Autor Milutin Vujičić

Mogao bi da se nada minutima ako Real Madrid ne bude imao povoljan rezultat...

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE

Real Madrid će u petak na "Etihadu" probati da napravi veliki preokret protiv Mančester sitija i plasira se u fajnal-ejt Lige šampiona, a Zinedin Zidan će na put u Englesku povesti samo najspremnije!

Poraz iz prestonice Španije još iz marta (2:1) probaće da okrenu čak pet mjeseci kasnije kada se forma igrača mijenjala po nekoliko puta, ali i odnos trenera prema pojedincima. To znači da je "Zizu" definitivno precrtao dva zvučna imena za revanš!

Na spisak fudbalera koje vodi na gostovanje nisu uvršteni Geret Bejl i Hames Rodrigez, koji su imali očajne sezone, pa će vjerovatno napustiti klub tokom ljeta.

Za razliku od njih, na spisku je ponovo Luka Jović koji je trenutno i jedina alternativa Karimu Benzemi. Na spisku nema Marijana Dijaza, koji je pozitivan na korona virus, ali su, zanimljivo, pozvani Serhio Ramos (suspendovan), kao i Eden Azar koji vuče povredu i njegovo igranje je pod znakom pitanja.

Vidjećemo da li će šampion Španije uspjeti da savlada viceprvaka Engleske i tako se neočekivano plasira u završnicu Lige šampiona, gdje ih ne vide od marta...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo