ZBOGOM, SRBIJO!

Htio je u Zvezdu, ali Gvardiola nije dozvolio - Siti je tražio da napusti srpski fudbal!

Autor Milutin Vujičić

Politika kluba je drugačija...

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nezvanično odustala od potrage za napadačem, a ovog ljeta povezivali su se sa trojicom "špic" igrača: Anderson Silva, Federiko Makeda i Slobodan Tedić.

Najdalje je zapravo bio mladi srpski napadač, koga je Mančester siti "kaparisao" za oko tri miliona evra prošle zime, a onda ga ostavio na pozajmici u Čukaričkom do kraja sezone. Tedić je bio sjajan u dresu "brđana", našao se u MONDO timu sezone, ali ne ostaje u srpskom fudbalu.

Naime, Mančester siti će ga sigurno pozajmiti naredne sezone, ali ne i Crvenoj zvezdi koja je bila zainteresovana za njegove usluge.

"Zvao me je veliki klub, ponosan sam zbog toga, interesovao se bivši prvak Evrope i svijeta, gdje ćete većeg priznanja...", kazao je Slobodan Tedić u intervjuu za "Sport Klub".

"No, od samog početka ideja uspostavljanja moje saradnje sa Mančester Sitijem podrazumijevala je najprije pozajmicu Čukaričkom, u čijim redovima sam se afirmisao, zbog čega sam zahvalan ljudima sa Banovog brda, potom i rastanak sa srpskim klupskim fudbalom".

Tedić je kazao da tu "ništa baš ne može da se promijeni", a ističe da sve vrijeme trenira u Novom Sadu i sprema se da otputuje u Englesku gdje će mu Siti saopštiti odluku.

Izvor: MN PRESS

"Boba" ističe da ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali pretpostavlja da će to biti Holandija ili Francuska...

Prema njegovim informacijama Breda više nije opcija za igrače Sitija, a kako MONDO nezvanično saznaje to bi najvjerovatnije trebalo da bude Groningen, klub u koji se ovog ljeta vratio i legendarni Arjen Roben.

Mladi napadač ističe da mu je teško pala eliminacija Sitija iz Lige šampiona, a da jedva čeka da upozna nove saigrače na "Etihadu".

"Od sna do jave. Fenomenalno! A, kad jednog dana, daće Bog, i zaigram s njima... Šta da kažem? Izvjesno je, tvrdim, da ni tada neću imati pritisak. Ne poznajem i ne priznajem pritisak", pojasnio je mladi srpski napadač koji je ponikao u Vojvodini.

(MONDO/Sportklub)

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi