Fudbal

Nova bomba o Mesiju: Zbog njega nisu uzeli dve Lige šampiona, a sada ga dovode?!

Autor Mladen Šolak

Prema pisanju španskih medija, Argentinac neće ni u Inter ni u Mančester siti?

Izvor: Guliver, Jasper Juinen/Getty Images Europe

Nova informacija iz Španije!

Tamošnji portal "Kuatro" objavio je da će Lionel Mesi ovog leta otići iz Barselone u Mančester junajted, klub kojem je i te kako ostao dužan.

Da li će taj dug odužiti baš na Old Trafordu, kao domaći igrač?

"Prema saznanjima našeg portala, engleski klub je već 'krenuo' na Mesija i hoće da uloži trud da ga dovede. Mesijevo ćutanje od poraza od Bajerna može da znači da se više ne oseća lagodno, a pogotovo od kada je nagovešteno da će otići njegovi prijatelji Luis Sauarez i Arturo Vidal. Takođe, on je pričao sa Kumanoom i iskreno mu je rekao da je više 'napolju' nego 'u klubu'", objašnjeno je.

Takođe, španski novinari tvrde da malo klubova može da priušti Mesija, a da je Mančester junajted u finansijski najboljoj poziciji da preuzme njegov ugovor od 8,5 miliona evra mesečno.

Ako ovi navodi budu tačni, Mesi bi mogao da obuče dres kluba koji je dva puta pobedio u finalima Lige šampiona - 2009. na Olimpiku i 2011. na Vembliju.

U glavnom gradu Italije je bilo 2:0 za Barsu golovima Samjuela Etoa i Mesija (čuveni udarac glavom), a 2011. je tim Pepa Gvardiole slavio 3:1, pogocima Pedra, Mesija i Davida Vilje.

Interesantno je da je o tim mečevima nedavno pričao kapiten Junajteda Vejn Runi i da je kritikovao Aleksa Fergusona zbog izbora taktike.

Tagovi