• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi, ne idi u Englesku: Tamo su defanzivci kao šifonjeri, ubiju te od batina, sudije ništa ne sviraju!

Autor Pavle Knežević

Svi se pitaju kuda će Mesi, a Iguain se nada kuda neće

 Gonzalo-Iguain-savjet-Lionel-Mesi-premijer-liga-prebiju-te-sudije-ne-sviraju-fudbal-transferi Izvor: Guliver, Justin Setterfield/Getty Images Europe

Potresi u Barseloni su i dalje glavna tema u svijetu fudbala, otkaze su popili trener Kike Setijen i sportski direktor Erik Abidal, ali još se ne zna da li će se desiti najveći zemljotres od svih.

Pitanje je, naime, da li poslije teške godine, gubitka titule, poniženja u Ligi šampiona i konstante svađe sa upravom kluba ikona "blaugrane" Lionel Mesi želi da ostane.

Možda će vas zanimati

Mogli su se čuti glasovi da je već obavijestio klub da želi odmah da ide, vijesti da će novi trener vjerovatno biti Ronald Kuman su ostale u sjenci. Englezi pišu da bi Mesi mogao u Mančester siti, Italijani vjeruju u Inter, ali sada je Argentinac dobio dragocjeni savjet od zemljaka Gonzala Iguaina.

Stameni napadač proveo je drugi dio sezone 2018/19. na pozajmici u Čelsiju i pomogao je timu da završi u prva četiri na tabeli i osvoji Ligu Evrope. Ali, nije se prilagodio engleskom fudbalu i svoja iskustva prenosi Mesiju.

"Engleska? Tamo su defanzivci veliki kao šifonjeri, ubiće vas od batina, a sudiju će biti baš briga. Mnogo sam propatio u prvenstvu Engleske, nisam uspio da se prilagodim za šest mjeseci. Veze nema sa Primerom. Ne znam kako bi to uticalo na Lea, ali pošto je on igrač na svom nivou, ne vjerujem da bi mnogo uticalo na njega. Ali da je liga komplikovana, to jeste", kaže Iguain za Marku.

Čak i prije rezultatskih poniženja, Mesi je proveo punu godinu u ratu sa predsjednikom Đozepom Marijom Bartomeuom i upravom kluba oko pravca u kome bi Barselona trebalo da ide.

"Ne znam šta Leo razmišlja. Nadam se da će se odlučiti za ono što ga čini srećnim, to je najvažnija odluka. Šta njega čini srećnim, ne šta druge čini srećnim", poručio je Iguain.

Ostaje nam da čekamo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC