Fudbal

Mihajlović o pozitivnom testu na koronu: Moguće da je ovako bilo...

Autor mondo.ba

Srpski trener iznio je svoje razmišljanje

Izvor: Guliver, Chris Ricco/Getty Images Europe

Prije petnaestak dana, odjeknulo je Bolonjom, Italijom, ali i Srbijom:

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener crveno-bijelih sa stadiona Renato dal'Ara, testiran je odmah po povratku sa godišnjeg odmora koji je proveo na Sardiniji.

Testiranjem se utvrdilo da je zaražen virusom korona, a 51-godišnji strateg, koji se uspješno izborio sa leukemijom a koji je trenutno asiptomatičan i u samoizolaciji, ispričao je kako je došlo do cjelokupne situacije.

Ili bar kako misli da je došlo...

"Nisam uradio ništa što se nije smjelo i razočaran sam zbog toliko kritika koje su stigle prema meni i porodici. Poštovao sam sva pravila i preduzeo sve mjere koje je trebalo prilikom odlaska na odmor. Moguće da mi je virus prešao sa djece, odnosno jednog od njih. Noćni klubovi su, nažalost, bili otvoreni, a ja ne mogu da ih spriječim da idu tamo. Moguće da mi je virus prešao sa mog djeteta, koje je sada negativno."

Nešto drugo ga, ipak, više pogađa...

"Već drugi put tokom ljetnih priprema ne mogu da budem sa ekipom. Međutim, kad vidim kako rade, možda im i nisam potreban", kroz smijeh je rekao Miha italijanskim medijima.

Nova sezona u italijanskoj Seriji A trebalo bi da startuje za dvije nedjelje, a Bolonja u prvom kolu gostuje Milanu.

Meč je zakazan za ponedjeljak, 21. septembar.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.