moraće da ga čekaju

Bejl samo što nije, Totenhem ima detaljan plan vraćanja u formu: Velšaninu će biti potrebno do mjesec dana

Autor Pavle Knežević

Na sve misle u Totenhemu, napravljen je i detaljni plan

Izvor: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Totenhem i Geret Bejl samo što nisu postigli dogovor. Velšanin je otputovao u London, zakazao partiju golfa sa predsjednikom Dajelom Levijem, ali i ljekarske preglede i sada se samo čeka ozvaničenje povratka.

U međuvremenu, isplivavaju i drugi detalji. Jedan od njih je da će Totenhem staviti Bejla na program intenzivnog treninga, kako bi ga što pre vratio u odgovarajuću takmičarsku formu, a taj proces će trajati četiri nedjelje!

Bejl i dalje osjeća posljedice manje povrede koljena, koju je pokupio tokom reprezentativnog okupljanja sa Velsom ovog mjeseca, zato mu treba toliko vremena.

Zvijezda Real Madrida će morati da uradi mnogo više od pukog ozdravljenja, jer je od februara do sada u klubu i reprezentaciji odigrao tek 215 minuta fudbala.

Spursi su spremili detaljan plan da ga vrate na 100 odsto spremnosti, a da bi došao na 100 odsto biće mu potrebne do četiri nedjelje.

Ostaje da se vidi da li će Žoze Murinjo ubacivati ovog 31-godišnjaka kad se oporavi od povrede koljena i počne da gradi formu. Spurse čeka pakleni raspored, tako da će trener morati da izvlači maksimum iz svoje ekipe.

Engleski mediji pišu da je ugovor potpisan na godinu dana, u pitanju je pozajmica.