Dirljiva scena

Emotivan Stankovićev govor nasred terena: Sve pada u vodu, hvala vam od srca! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski šampion je ispunio sportski cilj, ali ima još planova za ovu sezonu.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će igrati grupnu fazu evropskog takmičenja, isto kao i u prethodne tri sezone. Prvi put pod komandom Dejana Stankovića, trenera koji je tokom prethodne sezone preuzeo klub.

Emotivni govor na kraju susreta pokazao je koliko nekadašnjem vezisti crveno-belih znači ovaj rezultat. Grupna faza, cilj za koji bi dao litar krvi, donosi mu novo trenersko iskustvo.

''Moram da se poklonim, da vam čestitam, zaslužili ste. Veliko hvala, ništa u životu nije lako'', bile su prve reči koje je Stanković rekao kada je okupio igrače nakon pobede protiv Ararat-Jermenije.

Mala proslava pobede odvijala se na terenu GSP stadiona u Nikoziji koji pre dve nedelje Zvezdi nije doneo sreću, ali je sada bio svedok drugačijeg ishoda.

Okupljeni igrači, članovi stručnog štaba i Dejan Stanković u sredini kruga, proslavili su plasman u Ligu Evrope na nesvakidašnji način.

''Hoćemo da radimo, da napredujemo, da nam se ne dešavaju stvari kao u poslednjih 25 minuta. Mi smo mnogo bolji od toga. Sve ide u vodu, sportski cilj je ostvaren. Sad je bitan rast tima! Tim - svi ko jedan! Hvala vam još jednom, od srca'', rekao je Zvezdin trener, a igrači su to glasno pozdravili.

FK Crvena zvezda posle ulaska u grupnu fazu Lige Evrope
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će u grupnoj fazi Lige Evrope imati ambicije da dočekaju proleće, a na sutrašnjem žrebu će se naći u drugom šeširu.