• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko ponosniji od Stankovića: Skinuli smo teret, nije toliko važno da li je igra bila dopadljiva!

Autor mondo.rs

"Možda smo u posljednjih petanest minuta malo zastali, ali sada imamo vremena da radimo u miru, jer smo ulaskom u Ligu Evrope, ponavljam, ostvarili sportski cilj", kazao je trener Zvezde.

 Liga Evrope plej-of Ararat - Zvezda izjava Dejan Stanković Izvor: MN PRESS

Veliki je bio pritisak na Dejanu Stankoviću koji je tek deset mjeseci u trenerskim vodama, ali uspio je da nastavi niz koji je počeo Vladan Milojević.

Zvezda nije blistala na Kipru, ali je odigrala taman koliko joj je potrebno da bi se plasirala u grupnu fazu Lige Evrope gdje će već u petak saznati rivale u grupnoj fazi. S obzirom na to da će biti u drugom šeširu, čak ni razmišljanje o proljeću u Evropi nije isključeno...

Možda će vas zanimati

 "Čestitam svim igračima, njima idu zasluge za to što četvrtu godinu u nizu učestvujemo u kontinentalnom takmičenju", kazao je Stanković.

"Može da se povede priča da li smo igrali dopadljivo ili ne, ali to sada nije toliko važno, jedino je bitno to da smo ponovo u Evropi i da ćemo igrati grupnu fazu takmičenja u kom ćemo imati priliku da se oprobavamo sa boljima, da se takmičimo, da se nadigravamo, da napredujemo".

Pobjedu su donijeli Aleksandar Katai i Dijego Falćineli, na kraju je bilo malo panike, dok je Stanković objasnio i izmjene u drugom poluvremenu.

"Veliki je pritisak kada se igra samo jedna utakmica. Današnjom pobjedom smo skinuli teret i dobro se osjećam zbog toga. Imali smo i prinudne izmjene, pa je Kanga izašao zbog problema sa ložom, a Ben preventivno. Možda smo u posljednjih petanest minuta malo zastali, ali sada imamo vremena da radimo u miru, jer smo ulaskom u Ligu Evrope, ponavljam, ostvarili sportski cilj", naveo je trener Zvezde.

Možda je mogla da se izbjegne drama na kraju, ali je Falćineli šutirao u golmana.

"Mogli smo tada da riješimo pitanje pobjednika, ali šta je tu je. Katai i Falćineli su postigli golove, ali zasluge idu cijeloj ekipi. Imamo sad vremena da radimo u miru, čeka nas nova utakmica već u nedjelju, a onda ide reprezentativna pauza, pa vječiti derbi", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC