ODUŠEVLJEN!

Davno nisam video bolji fudbal na Marakani: Grof "pecka" Partizan - kad Zvezda pobeđuje, u Srbiji je dobro raspoloženje!

Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji trener crveno-belih je prezadovoljan igrom ekipe Dejana Stankovića.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u četvrtak uveče potpuno razbila Slovan iz Libereca 5:1 u 2. kolu Lige Evrope, u meču koji je obilovao sjajnim šansama za šampiona Srbije i igrom kakva se ne viđa često od srpskih klubova u evropskim takmičenjima.

A svime što je video bio je zadovoljan i bivši trener Crvene zvezde.

Miodrag Božović je bio oduševljen partijom koju je pružila ekipa Dejana Stankovića.

"Davno nisam video bolji fudbal na Marakani, Zvezda je dala pet golova na utakmici, a mogla je da da pet samo u prvom poluvremenu, igrala je sjajno, nadahnuto. Prava je šteta što nije bilo publike da uživa u goleadi i ovakvoj igri Zvezde", rekao je Božović gostjući u Jutarnjem programu na televiziji "NovaS".

"Grof" Božović je priznao da je gol Aleksandra Kataija, kada je prošao nekolicinu protivničkih igrača, podsetio na neke slavne dane i poteze Dejana Savićevića.

"Davno sam rekao da je posle Savićevića upravo Katai najbolji igrač koji je igrao za Zvezdu. On čak i ne igra onako kako može. Uz njega Ivanić i Ben prave razliku, protiv Libereca su bili fenomenalni. Tu je i Borjan koji uliva sigurnost na golu", objasnio je Božović.

Trener koji je bio šampion Srbije sa Crvenom zvezdom u sezoni 2015/16 kaže da je već plasman u Ligu Evrope bio uspeh, ali i da crveno-beli mogu da stignu do nokaut faze takmičenja.

On misli da Zvezda treba da očuva tim i dodatno se pojača, a na kraju je iskoristio i priliku da "pecne" večitog rivala, Partizan.

"Kad Zvezda pobeđuje u Srbiji je dobro raspoloženje, barem u većinskom delu", zaključio je kroz smeh Miodrag "Grof" Božović.

(mondo.rs)