Era supertimova se nastavlja

Harden odbio 103 miliona: Hoće da se udruži sa još jednim dva superstara, sprema se veliki trejd!

Autor Goran Arbutina

Džejms Harden želi da ode iz Hjustona.

Izvor: Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Nevjerovatne stvari se dešavaju u NBA. Prvo je oboren rekord pošto smo vidjeli prvi trejd u NBA posle 284 dana. Potom je Milvoki doveo Džrua Holideja, a onda i Bogdana Bogdanovića.

To nije sve, jer se nova sezona u NBA ozbiljno zahuktava. Mogli bismo uskoro da vidimo i veliki trejd između Hjustona i Bruklina, jer je Džejms Harden namjerio da ide u Netse.

Njemu je Hjuston ponudio dvogodišnje produženje uogovora vrijedno 103 miliona dolara, ali je "Brada" to odbio. On smatra da u Hjustonu ne može da osvoji titulu i ne želi da ostane član "Raketa".

Harden ima još tri godine na svom ugovoru koji je vrijedan 133 miliona dolara, ali je nezadovoljan i spreman je da uradi sve kako bi se pridružio Kajriju Irvingu i Kevinu Durentu u Bruklinu.

Njih dvojica su prošle sezone stigla u Netse, ali je Durent propustio cijelu sezonu zbog povrede. Irving se takođe oporavljao i odigrao je samo 20 mečeva, tako da su Netsi zapravo sve karte bacili na narednu godinu.

Hjuston i Bruklin su pregovarali o mogućem trejdu, ali za sada se navodi da nije bilo nikakvih konkretnih pomaka u razgovorima.

(mondo.rs)