• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda završila zimski posao: Stiže štoper iz Bundeslige!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bilo je neophodno pojačanje i izgleda da stiže.

 FK Crvena zvezda - dolazi Aleksandar Dragović Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Aleksandar Dragović, Srbin koji je dugogodišnji reprezentativac Austrije, konačno su pronašli zajednički jezik.

Nakon godina lutanja i pregovora, štoper Bajera iz Leverkuzena će pojačati beogradske crveno-bijele.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi ''Sportski žurnal'', dogovorena je saradnja srpskog šampiona i iskusnog defanzivca koji bi već u januaru trebalo da se preseli u Beograd!

Posao bi mogao da bude završen i prije početka januarskog prelaznog roka, jer su se klub i igrač već dogovorili. Tako bi se Aleksandru Dragoviću ispunila dječačka želja da obuče crveno-bijeli dres.

Iskusni defanzivac je bio blizu Beograda i prethodnog ljeta, kada je Bajer želio da ga pošalje na pozajmicu, ali su u Zvezdi procijenili da su na štoperskim pozicijama prebukirani. Nije pomoglo i smanjenje plate na koje bi Dragović pristao, kao ni obavezan otkup od samo 1,2 miliona evra, daleko manje nego što ga je tim iz Leverkuzena platio.

Sada su stvari drugačije.

Srđan Babić je u Portugalu, Nemanji Milunoviću ističe ugovor narednog ljeta, a Miloš Degenek je tražena roba, bio i biće.

Aleksandar Dragović (29) je fudbaler impresivne klupske karijere. Ponikao je u Austriji iz Beča, igrao za Bazel, a zatim za Dinamo iz Kijeva i Bajer Leverkuzen, čiji je trenutno član. Njemački tim ga je 2016. godine platio 18 miliona evra,a u karijeri je kratko igrao i za Lester, na pozajmici.

Na Dragovića se više ne računa ozbiljno u Leverkuzenu, a ugovor mu ističe narednog ljeta, pa bi on u Beograd već u januaru mogao da stigne kao slobodan igrač. Naravno, ukoliko uspije da raskine ugovor sa Bajerom.

Bio bi to prvi korak Crvene zvezde ka rekonstrukciji odbrane, pošto će Zvezda vjerovatno tražiti još jednog štopera, ali i lijevog beka koji će biti konkurencija Milanu Rodiću.

(MONDO/Sportski žurnal)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC