Mnogi nisu vjerovali

On je Lebron Džejms, njemu se ovo ne događa: U NBA ligi je 18 godina i uvijek je bijesan zbog ovoga!

Autor Dragan Šutvić

Lejkersi će morati da se naviknu na nove okolnosti

Izvor: Tanjug/AP/Marcio Jose Sanchez

Ovo se zaista događa veoma rijetko!

Lebron Džejms (36), NBA as o čijoj se fizičkoj spremi s pravom ispredaju legende, doživio je prošle nedjelje povredu u utakmici protiv Atlante i ono što najmanje voli – da mora na pauzu zbog povrede.

Saigrač Bogdana Bogdanovića, krilo Solomon Hik, pao je "Kralju" na nogu u jednom duelu i svojom težinom mu povrijedio zglob. Lebron je uz bolnu grimasu napustio teren i bio je van sebe od bijesa.

Prema posljednjim informacijama, Lejkersi se spremaju da igraju bez Lebrona bar tri nedjelje, a možda i čak mjesec dana.

Izvor: Tanjug/AP/Rick Scuteri

Džejms se tim povodom oglasio na društvenim mrežama, na kojima nije krio tugu. Takva njegova reakcija je i očekivana, jer je poznato da se nikad ne povređuje! On je posljedjni put propuštao utakmice u pretprošloj sezoni, njegovoj prvoj u Lejkersima, kada ekipa nije uspjela da se plasira u plej-of.

"Ništa me ne ljuti i ne rastužuje kao to kada ne mogu da budem uz saigrače. Boli me iznutra i spolja. Od ovog trenutka počinje oporavak. Uskoro ću se vratiti kao da nisam ni odlazio", napisao je on.

U njegovom odsustvu, Lejkersi će proći kroz paklen raspored.