• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bizarno: Napadač Bajerna nije na spisku reprezentacije Kameruna - zbog pogrešnog mejla!?

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatno!

 Erik Čupo Moting ne igra za reprezentaciju pogrešan mejl Izvor: Tanjug/Laszlo Balogh/AP

Reprezentaciju Kameruna do kraja marta očekuju dva meča kvalifikacija za Afrički kup nacija, koji će se održati početkom sljedeće godine.

"Lavovi" će odmjeriti snage sa Zelenortskim ostrvima (26. mart) i Ruandom (30. mart), a ni na jednom od ta dva meča neće zaigrati Bajernov Erik Maksim Čupo-Moting.

Možda će vas zanimati

Nije se ni povrijedio, niti dobio pozitivan nalaz na korona virus, već su razlozi, kako stvari svoje, više nego bizarni!

Fudbalski savez Kameruna objavio je, naime, spisak igrača na koje računa za pomenute mečeve, a na njemu iznenađujuće nije bilo Čupo-Motinga.

Portugalski stručnjak na klupi Kamerunaca Antonio Konseisao opravdao je to riječima da ofanzivac minhenskog kluba nije odgovarao na mejlove iz saveza, ali se onda u cijelu priču uključio otac nekadašnjeg člana Šalkea i Pari sen Žermena.

"Kontaktirao sam i Bajern i potvrdili su mi da im nije stigao poziv. Zvali smo i reagovali do 18 časova prošle nedjelje. Do tada, lično sam kontaktirao gospodu Olembea i Čata (nekadašnji fudbaleri, a sada operativci pri savezu i reprezentaciji, op.a.) da potvrdim da Erik Maksim prihvata nastup."

Za sve je, ističe Čupo-Moting senior, kriva administracija Saveza, koja je poziv poslala – na pogrešan mejl!

"Izgleda da su ga poslali na pogrešan mejl. Ako je to zaista tako, onda je to zaista nedostatak profesionalizma. Kad šaljete bilo kakav poziv, morate da budete sigurni da to radite na pravu adresu. Ako to nije slučaj, ne vidim zašto bi klub ili Maksim bili krivi", istakao je Kamil Čupo-Moting.

Bilo kako bilo, Bajern je dao načelnu saglasnost, ali će Čupo-Moting ipak morati da ostane u Minhenu i nastavi da se priprema sa klubom za preostali dio takmičarske sezone, te će morati da sačeka neku drugu priliku kako bi povisio broj nastupa za državni tim.

Za sada je na 53.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC