1.6 SEKUNDI!

Trojka za pobjedu kakva se rijetko viđa! "Tačdaun" preko cijelog terena, pa koš za ludnicu u Sakramentu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ovakvu završnicu meča jednostavno morate da vidite.

Izvor: YouTube/NBA/Printscreen

Neviđena utakmica u Sakramentu! Kingsi su na potpuno spektakularan način uspjeli da savladaju Klivlend i to trojkom uz zvuk sirene!

SAKRAMENTO KINGS - KLIVLEND KAVALIRS 100:98

Gubio je Sakramento dugo na ovom meču, gubio i sve je išlo ka tome da će Kingsi upisati prvi poraz poslije tri uzastopne pobjede. Na semaforu je bilo preostalo još samo 1.6 sekundi, Klivlend je imao prednost 98:97, ali im ni to nije bilo dovoljno da upišu trijumf.

Fenomenalni Harison Barns uspio je da na nevjerovatan način postigne trojku za pobjedu, uz zvuk sirene, i veliko slavlje Kingsa!

Barns je čekao lopti duboko na polovini Klivlenda, pas Dearona Foksa preko tri četvrtine terena je pao pravo u njegove ruke, a onda je iz okreta i uprkos dva protivnička igrača uspio da pogodi za pobjedu!

Harison Barns, trojka za pobjedu Sakramenta
Izvor: Youtube/NBA

Igrači Klivlenda ostali su šokirani, a osim Barnsa, koji je ovom trojkom stigao do 16 poena, najbolji u redovima Sakramenta bio je Dearon Foks sa 36 poena.

U Klivlendu je Kolin Sekston bio najbolji sa 26 poena, dok je Darijus Garland ubacio 18. Sakramento je ovom pobjedom nastavio svoju borbu za plasman u plej-of i nalaze se na 11. poziciji Zapadne konferencije.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)