Majstor

Ljudi, ne plaši vas se, pa igrao je u Srbiji! Sve gori poslije Bogdanove trojke - on to radi godinama

Autor Bojan Jakovljević

Uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Kad je teško - Bogdan Bogdanović!

Srbinu niko ne može ništa u ključnim trenucima za njegovu ekipu, to je pokazao na početku polufinala plej-ofa na utakmici između Filadelfije i Atlante, a mnogi su ostali oduševljeni jednim njegovim potezom.

Atlanta je držala veliku prednost tokom cijele utakmice, ali je u završnici nastala drama jer je Filadelfija prevođena Embidom uspjela da se približi, međutim tu je bio Bogdan!

Moćnom trojkom uspio je u bitnom momentu da podigne samopouzdanje tima i odlijepi se rezultatski, a utakmicu je pratio i bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis koji je na hit način objasnio koliko je Srbin neustrašiv.

"Ljudi misle da navijači Filadelfije plaše Bogija? Moraju da znaju da je igrao u Srbiji", napisao je na Tviteru Enis koji se očigledno sjeća usijane atmosfere tokom utakmica koje je u sezoni 2017/18 igrao u Beogradu,

Tviter je ostao usijan od komentara povodom Bogdanove trojke, a ono što je glavni zaključak je da je Srbin najbolji kada je najpotrebnije.

"Bogdan Bogdanović godinama gađa te hice u trenucima velikog stresa tokom međunarodne karijere", napisao je Rob Perez, koji je podsjetio na to da je srpski as imao moćne završnice i u dresu Partizana i Fenera.

Pogledajte potez srpskog asa koji je osigurao pobjedu Atlante: