• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi Srbi navijaju da Jokić bude MVP! Bogdan objasnio Amerikancima - Vrijeme je da se čuje naš glas!

Autor Dragan Šutvić

Bek Atlante ima puno pohvala na račun centra Denvera, koji više voli konje nego druženje sa ljudima.

 bogdan bogdanović nikola jokić mvp Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Svi srpski košarkaši u NBA navijaju da Nikola Jokić bude MVP, otkrio je tamošnjim medijima Bogdan Bogdanović, koji je pun riječi hvale za centra Denvera. Poznato je da se naši igrači u NBA druže, a bek Atlanta Hoksa sada je iskoristio priliku i ukaže na to ko treba da bude najkorisniji igrač lige.

Nekadašnji košarkaš Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta otkrio je i kako izgleda druženje srpskih igrača u SAD, odnosno kako provode zajedničko vrijeme van sezone.

Možda će vas zanimati

Pred polufinalnu seriju istoka u kojoj će Atlanta Hoksi igrati protiv Filadelfije, Bogdan je pričao i o temama koje nemaju direktne veze sa narednim protivnikom.

''Napravili smo čet srpskih igrača tokom pandemije, jer smo dosta igrali igrice preko interneta. Da, navijamo da Nikola Jokić bude MVP. Zna da ima napu podršku! On je uradio svoj dio posla, sada je na nama da se čuje i naš glas kada je u pitanju MVP nagrada. To bi sigurno mnogo značilo i našoj zemlji. Prvi put u istoriji... To je stvarno nešto posebno, a on je uradio dosta posla ove i prethodnih godina. Dokazao je da mu je ovo MVP sezona'', zaključio je Bogdanović.

Iako tokom NBA sezone nema mnogo vremena za druženje, svi srpski igrači na drugom kraju svijeta su u sjajnim odnosima. Posjećuju jedni druge, zajedno slušaju domaću muziku i pripremaju hranu koja ih podsjeća na otadžbinu.

''Siguran sam da već znate, Jokić voli da provodi vrijeme pored svojih konja. Ali, kada se mi sastanemo, to je obično uz neku domaću muziku. Obično se družimo van sezone, a ne tokom nje. Idemo jedni kod drugih u domove, spremamo hranu za sve nas. Tu budu naše porodice, koje kuvaju domaću hranu... Nešto lijepo da nas ne bi uhvatila nostalgija'', dodao je igrač Atlante.

Nikola Jokić je po svim prognozama prvi favorit za MVP priznanje, i to vrlo ubjedljivo. Jedan od najvećih konkurenata mu je Džoel Embid iz Filadelfije, igrač protiv kog će upravo Bogdanović igrati u drugoj rundi Istoka.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC