NIJE GOTOVO

Zvezda i Jović - nije još dogovoreno: Pet klubova se otima za srpskog "pleja", PAO ga opet zvao!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda želi da dovede Stefana Jovića, ali neće biti lako.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts angažovala je Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića iz Budućnosti, a to nisu jedini igrači za koje je šampion ABA lige zainteresovan.

U javnosti se pojavilo više imena koji su navodno u pregovorima sa Crvenom zvezdom, a navijačima su sigurno oči najviše "zacaklile" na pomen Stefana Jovića. Bivši organizator igre crveno-bijelih je slobodan agent, ali neće biti tako lako doći do njega.

Specijalizovani košarkaši portal "Jurohups" javlja da (još) nema dogovora Zvezde i Jovića, pošto srpski reprezentativac pažljivo vaga ponude.

Za njega postoji interesovanje "najmanje četiri tima", prenosi grčki novinar Aris Barkas, uz poruku da je jedan od njih i Panatinaikos. "Zeleni" iz Atine su željeli da ga dovedu i tokom ovogodišnjeg plej-ofa, ali nije došlo do dogovora.

Jović je inače prethodne dvije sezone nosio dres Himkija, a trenutno se nalazi na Akropolis kupu sa reprezentacijom Srbije i bori se za mjesto na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Organizator igre iz Niša ima 30 godina, a karijeru je počeo u kraljevačkoj Slogi, potom je igrao za Radnički iz Kragujevca, da bi od 2014. do 2017. u dresu Zvezde osvojio ukupno osam trofeja i potom prešao u Bajern gdje je takođe sarađivao sa Dejanom Radonjićem.