• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovela pet pojačanja u istom danu!? Dvojica već potpisala, stižu još reprezentativci Srbije i Vilijams!

Autor Dragan Šutvić

Pravi se moćan tim na Malom Kalemegdanu, bomba za bombom!

 kk crvena zvezda pet pojačanja u jednom danu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts dovela je ovog petka dvojicu košarkaša. Potpisali su Nikola Ivanović i Luka Mitrović iz Budućnosti, ali tu nije kraj - to je samo početak.

Klub sa Malog Kalemegdana pravi moćan tim za narednu sezonu i pregovara sa još trojicom igrača!

Možda će vas zanimati

U pitanju su dvojica srpskih reprezentativaca - Aleksa Avramović i Stefan Jović - koji su trenutno sa "orlovima" na Akropolis kupu u Atini, dok bi prvo inostrano pojačanje trebalo da bude američki krilni centar Derik Vilijams.

Stefan Jović je dobro poznato ime na Malom Kalemegdanu i od skoro je slobodan agent pošto se rastao sa Himkijem, a teško da crveno-bijeli mogu da dovedu boljeg domaćeg plejmejkera.

Poznaje sistem Dejana Radonjića s kojim je sarađivao u Zvezdi (osam titula) i Bajernu, pa bi tako poslije četiri godine u inostranstvu mogao dopet da obuče crveno-bijelo. Informaciju pod oznakom "završen posao" objavio je grčki portal "Total basket".

Izvor: MN PRESS

Aleksa Avramović je 26-godišnji bek koji je impresionirao u dresu Borca iz Čačka, pa odatle otišao pravo u Italiju. Nosio je dres Unikahe, pa Estudijantesa, postao reprezentativac Srbije i imao je bitnu ulogu u kvalifikacijama za EP, a pregovori njega i Zvezde su u "poodmakloj fazi", prenosi italijanski novinar Luka D'Alesandro.

Što se tiče Derika Vilijamsa, informaciju o njegovom dolasku takođe su lansirali grčki mediji, a veza je Dejan Radonjić kod koga je blistao u Bajernu u sezoni 2018/19.

Izvor: MN PRESS

Snažni košarkaš je potom otišao u Fenerbahče, prošle godine je nosio opremu Valensije, i imao je solidnu sezonu u Evroligi gdje je bilježio u prosjeku 9 poena i 3,1 skoka po meču. Bio je drugi pik na draftu 2011. godine, ali NBA karijera nije bila kako je očekivao. Nosio je dresove Minesote, Sakramenta, Njujorka, Majamija, Klivlenda i Lejkersa, a kratko je bio i u Kini.

Sve u svemu, Zvezda je ofanzivno krenula u sklapanje kockica za narednu sezonu, a vidjećemo da li će pregovori sa još tri pojačanja biti ozvaničeni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC