KRENULI I CRVENO-BIJELI

Čekamo još peticu i to je to! Radonjić okupio novu Zvezdu: Počele pripreme bez trojice, opet je cilj "tripla" kruna!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je početak priprema sačekala sa gotovo formiranim timom za iduću sezonu.

Izvor: MN PRESS

Kreće i Crvena zvezda! Košarkaši osvajača "triple krune" iz prethodne sezone obavili su tokom ponedjeljka i utorka neophodna testiranja, a od danas su počeli da rade i u sali.

Okupili su se u hali "Aleksandar Nikolić" na početku priprema i u narednom periodu će raditi na jačanju fizičke spreme kako bi narednu sezonu, koja će biti veoma naprona, dočekali u pravoj formi. Zvezda će se i iduće godine takmičiti u četiri takmičenja, a Radonjić će uskoro imati čitavu ekipu na okupu.

"Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone", rekao je Dejan Radonjić koji je u međuvremenu dobio nekoliko pojačanja, pa se praktično čeka još samo centar.

"Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem mjeseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran", dodao je trener Zvezde.

Kompletne pripreme ekipa Crvene zvezde će obaviti u Beogradu, a slijedi im i vrlo jak turnir u Minhenu.

Na fotografijama sa testiranja primijećeni su Luka Mitrović, Marko Simonović, Ognjen Kuzmić, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Nikola Kalinić, Eron Vajt, Stefan Lazarević...