POGLEDAJTE!

Jokića pukle emocije kad je čuo Bože pravde - isplivao hit snimak: Nikola u noćnom klubu pjeva himnu Srbije i krsti se!

Autor Haris Krhalić

MVP NBA lige je znao kako da proslavi pobjedu Denvera na Floridi - i to uz nacionalnu himnu.

Izvor: Twitter/@arenasport_tv/Printscreen

Košarkaši Denvera imali su sjajnu noć na Floridi, pošto su predvođeni Nikolom Jokićem poslije šest uzastopnih poraza napokon zabilježili pobjedu.

Jokić je sa 24 poena predvodio Nagetse protiv Majamija, na tom meču podržala su ga i njegova braća koja su u Americi potpuni hit, da bi na kraju MVP NBA lige sve proslavio u noćnom klubu - slušajući himnu Srbije!

 Nikola Jokić je uprkos zviždanju publike "razbio" Majami, a posle meča im je objasnio da mu zviždanje nije bilo nikakav problemjer je on iz Srbije.

Ipak, sada je na društvenim mrežama "isplivao" i sjajan video snimak iz noćnog provoda na Floridi, nakon pomenute utakmice.

Na njemu se vidi kako je Jokić sa svojom braćim posetio jedan noćni klub Majamiju, gdje je usred žurke odjednom bila puštena himna Srbije "Bože pravde".

Himna je Jokića očigledno "pogodila", pošto ju je MVP glasno pjevao, a usput se i prekrstio, na oduševljenje svih prisutnih.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Jokića su protiv Majamija bodrila njegova braća Nemanja i Strahinja, a uz njih je prisutan bio i Miško Ražnatović.