BRAVO NEMANJA

Odličan Bjelica! Srbin koristi svaki minut na terenu: Lako je Golden Stejtu kada Stef Kari ovako igra! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski reprezentativac je imao sasvim dobar učinak.

Izvor: Profimedia

Golden Stejt ne želi da popusti u borbi za prvo mjesto Zapadne konferencije. Možda je Finiks savladao San Antonio 108:104, ali i Voriorsi drže ritam. Do ubjedljive pobjede protiv Orlanda su stigli na krilima sjajnog Stefa Karija, dok je i Nemanja Bjelica odigrao vrlo dobar meč!

GOLDEN STEJT VORIORS - ORLANDO MEDŽIK 126:95
/31:26, 34:18, 33:35, 28:16/

Golden Stejt je u odličnom ritmu i upošte ne namjeravaju da sklone nogu sa "papučice za gas". Voriorsi su upisali već 20 pobjedu u 24. meču u sezoni, a sve uz pomoć Stefa Karija (31 poen) i Endrjua Viginsa (28 poena).

Ipak, zapažen u timu iz San Franciska bio je Nemanja Bjelica, koji je ubacio 10 poena uz tri skoka i jednu asistenciju za samo 12 minuta na terenu. Bjelica je šutirao 4/5 iz igre, pa je pokazao i da sa malom minutažom može da iskoristi svoju šansu.

Od početka susreta je bilo jasno da će Golden Stejt slaviti protiv druge najslabije ekipe Istoka, pošto je do poluvremena njihova prednost iznosila 21 poen.

Kari je ponovo je bolji bio iza linije za tri poena nego na šutu za dva, pošto je šutirao 7/13 za tri i samo 1/3 za dva poena. Najbolji igrač Golden Stejt se ni ne zamara šutevima sa manjih distanci. Logično, kada pogađa šuteve i sa tribina...

U poraženom Orlandu najbolji je bio Geri Heris sa 17 poena.

Golden Stejt - Orlando
Izvor: Youtube/CCBN