Digli se tonovi!

Haos u studiju zbog Jokića, čuveni novinar pobjesnio: Vikao na dva bivša NBA šampiona, oni se hvatali za glavu! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Poslije još jedne sjajne partije srpkog centra Zek Lav jednostavno nije mogao da ćuti.

Izvor: Twitter/ESPN NBA

Nikola Jokić je ponovo imao sjajno veče, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu Denvera. Ove sezone aktuelni MVP NBA lige ima možda i bolje brojke nego prošle sezone, ali ga nema nigdje u razgovorima o najboljim košarkašima u ligi. 

To je itekako zasmetalo Zeku Lavu, jednom od najčuvenijih NBA novinara. On se u studiju sukobio sa dva bivša NBA šampiona Kendrikom Perkinsom i Ričardom Džefersonom oko tog pitanja.

Oni su tvrdili da su jedina dva kandidata za MVP titulu Stef Kari i Kevin Durent, a Lav se sa tim nije složio. 

"Stvarno je teško izabrati između njih pa bih pogledao gdje stoje njihovi timovi i glasao bih trenutno za Stefa. Ali moram da kažem da je i više nego glupo što pričamo o ovome kao trci udvoje", rekao je Lav, a onda je na vidljivo nezadovoljstvo svojih sagovornika nahvalio Jokića!

"Stanite! Nikola Jokić ima 26,5 poena po meču, 14 skokova i 7 asistencija. On šutira 58 odsto, a 66 odsto za dva! Izaberite bilo koju naprednu statistiku, on je po svakoj najbolji u NBA", rekao je Lav. 

Kendrik Perkins je poznat po tome što je cijelu prošlu sezonu potrošio da lobira protiv toga da Jokić bude MVP lige, a sada su on i Ričard Džeferson odmahivali i držali se za glavu dok je Lav pričao. 

"Nagetsi su sa Nikolom Jokićem na terenu na "+14" poena na 100 posjeda lopte, a sa njim na klupi su na "-16". Sa Nikolom Jokićem na terenu Nagetsi su praktično najbojji tim ikada, a kada je van terena najgori su. Jedini razlog zašto nije u razgovoru oko MVP nagrade je jer su desetkovani Nagetsi loši", otkrio je Lav. 

Pogledajte kako je to izgledalo u studiju: