Neverovatno!

Novi skandal bivše NBA zvijezde - priveden u Evropi: U Kini vrijeđao žene, u Španiji tukao radnike na aerodromu!

Autor Haris Krhalić

Nekada je bio član timova u najboljoj ligi na svijetu, a posljednjih godina prate ga samo skandali...

Izvor: Instagram/tylawson3/printscreen

Nastavljaju se skandali američkog košarkaša Taja Losona (34). Nekadašnja NBA zvijezda već godinama je na stranputici, a pitanje je i da li ćemo ga ikada više gledati na parketu.

Novi incident napravio je na aerodromu u Madridu, gdje se potukao sa dva radnika obezbjeđenja koji su od njega tražili da stavi masku na lice prije ulaska u avion. Ušao je u verbalnu raspravu sa njima, a zatim i udario jednog od zaposlenih.

Odmah je reagovala policija.

Taj Loson je priveden i protiv njega je pokrenut postupak, pa ostaje da se vidi kakvu će američki bek kaznu dobiti za nove nevolje koje je napravio. Ove bi, doduše, mogle da mu utiču i na privatni život, a ne samo na karijeru.

Loson je između 2009. i 2017. godine bio dio NBA lige, zatim je igrao u Kini uz kratak povratak u SAD, a trenutno nastupa za klub iz Tunisa. Karijera mu je stigla na tako niske grane jer je u Kini dobio otkaz zbog seksističkih komentara. Tada mu je zabranjeno da se ikada više vrati u kinesku košarku!

Epizoda na Rodosu trajala je kratko, a ubrzo je u klub stigao srpski plej Stefan Pot da zamijeni nekadašnju NBA zvijezdu kojoj se očigledno nije previše igrala košarka.