Blok!

Bio ol-star igrač, sad nije pojačanje Jokiću: Nekada zvijezda NBA lige ne može da zakuca preko beka! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Predugo je trajalo sve to, prihvatanje lopte, pa odraz, pokušaj zakucavanja...

Izvor: Youtube/MLG Highlights/printscreen

Košarkaši Denvera upisali su ubjedljivu pobjedu protiv Bruklina, uz još jedan tripl-dabl učinak Nikole Jokića, ali... Košarkaš koji bi trebalo da bude veliko pojačanje za ekipu koja se cijele sezone muči sa povredama nije baš opravdao očekivanja.

I nekadašnji učesnik Ol-star mečeva Demarkus Kazins posljednjih godina traži sebe kroz razne timove NBA lige, a snimak od sinoć jedan je od razloga za to. Izgubio je odraz i dinamičnost, pa mu za obično zakucavanje treba previše vremena.

Dok Jokić dijeli asistencije za koje protivnici ne znaju kuda prolaze, njegovi saigrači se muče i sa mnogo jednostavnijim stvarima...

Tako je Kazins, koji u CV ima upisano da je igrao za Sakramento, Nju Orleans, Golden Stejt, Hjuston, Los anđeles Kliperse i Milvoki, sada ostao kratak. Previše vremena potrošio je na odraz, a Deandre Bembri za to vrijeme je prišao i zalijepio blokadu.

Bek Bruklin Netsa čak 12 centimetara niži je od Denverovog centra, pa bi u neka druga vremena on završio na posteru. Ovako, svi će pričati o maestralnoj rampi!

Pogledajte tu situaciju:

Demarkus Kazins zakucavanje
Izvor: Youtube/MLG Highlights

Na kraju, Kazins je za nešto više od 16 minuta meča upisao pet poena, devet skokova i dvije asistencije.