Tako je!

Pogledajte kako je Nikola Jokić srušio Golden Stejt: Odigrao MVP partiju, pa prevario Karija jednim potezom za pobjedu! 

Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatna partija i asistencija koja je riješila sve!

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić može sve, pa i da pobijedi Golden Stejt Voriorse! 

Plesao je na terenu u duelu sa bivšim šampionima, a na kraju je sa nevjerovatnim dabl-dablom i asistencijom za pobjedu uspio da donese trijumf svom timu! 

GOLDEN STEJT - DENVER 116:117

Sjajni srpski centar je utakmicu završio sa 35 poena i 17 skokova, uz 8 asistencija, od čega je ona posljednja bila presudna! Dodao je loptu Monteu Morisu koji je na dvije sekunde do kraja šutnuo trojku i pogodio za pobjedu uz zvuk sirene!

Ni sjajna partija Stefa Karija koji je imao 25 poena nije pomogla Voriorsima da dođu do pobjede! Osim njega odličan je bio i povratnik na teren Klej Tompson sa 16 poena, Džordan Pul je imao 15, a Nemanja Bjelica je meč završio sa 4 poena i 3 skoka. 

Što se tiče Denvera, Brin Forbs je imao 22 poena, ali je meč sa 13 riješio Monta Moris koji je pogodio posljednju trojku. 

U posljednjem napadu na meču lopta je išla na Nikolu Jokića, koga je čuvao Kevon Luni. S obzirom da mu tokom meča ništa nije mogao, odlučio je Golden Stejt da ga udvoji i to sa Stefom Karijem. Ostavio je Kari svog igrača samog, a Monte Moris je to iskoristio i pogodio za pobjedu.

Pogledajte tu akciju!

(MONDO)