• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ne može da bude MVP, evo i zbog čega! Legenda bez dlake na jeziku - Zašto toliko kukate!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čarls Barkli smatra da Nikola Jokić ne zaslužuje MVP nagradu, ako Denver ne bude bolji.

 Carls-Barkli-o-Nikoli-Jokicu-i-MVP-nagradi Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić igra savršeno ove sezone za Denver i ponovo je jedan od kandidata za MVP priznanje. Za najkorisnijeg igrača NBA lige proglašen je u 2020/21, a djeluje da bi mogao da "odbrani" titulu...

Jedini problem je što Denver ne blista, ima veliki broj povrijeđenih igrača, Jokić praktično igra sam, ali ih drži u krajnjim granicama plej-ofa pošto su trenutno šestoplasirani. Upravo to je "kamen spoticanja" na koji je ukazao legendarni Čarls Barkli i poručio da zbog toga Jokić ne može da bude MVP.

Takođe, Barkliju se ne sviđa što se potencira priča da Jokić nije zastupljen u medijima kao neki drugi.

"Čovječe, vi u Denveru ste tako skloni kukanju. Vaš trener Majkl Meloun je ranije u jednom intervjuu rekao baš to..", rekao je u razgovoru sa novinarima iz Denvera.

"Momak je osvojio MVP titulu. Kažete zašto Jokić ne dobija poštovanje? Kako, dođavola, osvojite MVP priznanje i onda kažete kako ne dobijate poštovanje?Prije svega, on je sjajan igrač, ali ne razumijem zašto svi vi kukate u Denveru. Momak je osvojio MVP nagradu, jasno je da onda ljudi misle da je pakao od igrača. Ne daje se titula MVP ukoliko neko ne igra kako treba", pojasnio je legendarni košarkaš.

Čarls Barkli poručuje i da ne može da dobije kompletnu sliku o Nagetsima dok su nekompletni, pošto Denver samo sa Jokićem ne može da bude kandidat za šampionski prsten.

"Problem sa Nagetsima što o njima ne možemo da sudimo prije povratka Džamala Mareja. Sada nisu u krugu kandidata za šampionski prsten. Memfis igra bolje od njih. Ne znači da ne poštujem Jokića, ali ako već pričamo o MVP, ako ste glasali i hoćete da budete fer, ako biste morali da birate između Jokića sada i Dža Moranta... Čekaj sekund... Ovo što Memfis sada radi je značajnije", poručio je Barkli.

Nikola Jokić ove sezone prosječno bilježi 25,8 poena, 13,7 skokova i 7,9 asitencija, a u čuvenom rangiranju na sajtu NBA lige vodi ispred Žoela Embida, Janisa Adetokunba, Krisa Pola i Stefa Karija. Šesti je pomenuti Dža Morant.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC