TO JE TO!

Košarkaš Zvezde povukao se iz reprezentacije! Emotivna poruka i kritika za kraj: Ponosan sam, uprkos nekim dešavanjima

Autor Bojan Jakovljević

Košarkaš crveno-bijelih odlučio je da stavi tačku na reprezentativnu karijeru.

Izvor: MN PRESS

Vrijeme je za kraj. Košarkaš Crvene zvezde se emotivnom porukom oprostio od reprezentacije. Maik Cirbes je saopštio da više neće nositi dres Njemačke i da je odlučio da završi karijeru u nacionalnom timu.

Centar crveno-bijelih, koji već duže vrijeme ne igra zbog povrede, je putem društvenih mreža odlučio da se oglasi i da objasni razloge ovakvog poteza. Priznaje da mu nije bilo lako, ali je otkrio i da su postojali neki problemi u odnosu sa koarkaškim savezom Njemačke.

Možda će vas zanimati

O svemu tome je pisao u objavi na svom Instagram profilu. Zahvalan je na svim uspomenama koje je stekao u reprezentaciji.

"Poslije prve utakmice 2009. godine i ukupno 75 mečeva sam odlučio da se povučem iz reprezentacije. Ponosan sam i počastvovan što sam bio dio tima toliko dugo, što sam predstavljao svoju zemlju širom svijeta i stvarao uspomene sa sjajnim saigračima. Iako je bilo nedostatka komunikacije u posljednjih nekoliko mjeseci i iako je način na koji je Savez prestao da me kontaktira teško bio pokazatelj poštovanja, napuštam tim bez žala. Zahvalan sam na šansi koju sam dobio i na ljudima koji su bili dio putovanja", napisao je Cirbes.

Za kraj je imao jasnu poruku.

"Nastaviću da budem posvećen košarci, posvetiću se nastavku sezone i jedva čekam da vidim gdje će me karijera odvesti dalje", zaključio je Cirbes.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!