Strašno

Za zatvor! Horor faul, bek Voriorsa vrištao od bola! Stiv Ker poludio: Mrš napolje, ovako se završavaju karijere!

Autor Dragan Šutvić

Stiv Ker nije mogao da vjeruje kada je vidoi start Dilona Bruksa na Geriju Pejtonu.

Izvor: Twitter/SI

Dža Morant je blistao i sa 47 poena uspio da sruši Golden Stejt Voriorse i donese izjednačenje u seriji Memfisu, ali jedan nesportski detalj je takođe ostao upamćen sa drugog meča polufinala Zapada. 

NBA će sigurno pregledati ovaj snimak i odlučiti o mogućoj suspenziji beka Memfisa Dilona Bruksa koji je uradio ono što se ne radi! U kontri Voriorsa Drejmond Grin je bacio pas Geriju Pejtonu, a onda je Bruks u vazduhu udario sina nekadašnje NBA legende.

Pejton je pao na zemlju, prizemljio se vrlo grubo i u prenosu je mogao da se čuje njegov vrisak! Pogledajte taj momenat:

"Mrš napolje!", povikao je Stiv Ker sa klupe, a Klej Tompson koji vrlo dobro zna šta znače teške povrede je takođe doviknuo:

"Ovo je sranje!"

Na kraju nije mogao to da ne pomene i na konferenciji za štampu trener Voriorsa koji je bio jako razočaran potezom Dilona Bruksa.

"Ne to nije bio jak konkakt, to je bilo prljavo. Plejof košarka treba da bude sa kontaktom i svi će se boriti, ali postoji nepisano pravilo u ovoj ligi. Pravilo koje igrači poštuju, a to je da ničiju karijeru ili sezonu ne stavljate u opasnost tako što nekoga udarite dok je u vazduhu. Ne mlatite ga po glavi i slomite mu lakat. Ovo je momak koji je prošlih šest godina pokušavao da se snađe u ovoj ligi i sada je konačno našao svoj dom, igra u plejofu, ovo bi trebalo da bude najljepše doba njegovog života", objasnio je Stiv Ker. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!