• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je suludo šta radi Dončić, kao Džordan u plej-ofu! Luka ubacio 45 poena kao od šale, a njegov tim izgubio...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Dončić odigrao je maestralno za Dalas, stigao prosjek Majkla Džordana u NBA plej-ofu, ali njegova ekipa je izgubila...

 luka dončić postigao 45 poena Izvor: Profimedia

Teško da je Luka Dončić mogao bolje. Slovenački košarkaš odigrao je strašnu utakmicu za Dalas, flertovao sa tripl-dabl učinkom, ali to na kraju nije bilo dovoljno kako bi njegov Dalas napravio "brejk" protiv Finiksa.

Sansi su poveli 1:0 u polufinalnoj seriji Zapada pošto su slavili 121:114. Pitanje pobjednika davno je riješeno, ali je Dončić odbijao da se preda i zapravo je samo Slovenac unosio napetost u meč. Nije se predavao ni na +19 početkom posljednje dionice, samostalno se borio sa raspoloženijim Sansima, ali samo za malo drame...

Možda će vas zanimati

Tako je Dončić meč protiv Finiksa završio sa čak 45 poena (15 od 30 iz igre), 12 skokova i osam asistencija, nastavivši svoje brutalne partije u plej-ofu.

Dobro je poznato da Luka po nastupanju doigravanja još dodatno pojača svoju igru i zaigra savršenu košarku, pa je tako za sada njegov prosjek u plej-ofu nevjerovatan. U prosjeku u plej-ofu ubacuje 33,4 poena i sada je izjednačen sa Majklom Džordanom, što zaista zvuči nevjerovatno.

Istina, to je prosjek na samo 16 mečeva dok je Džordan odigrao čak 179, međutim ako nastavi ovako da igra Dončić bi možda čak mogao da mu "ukrade rekord" kada je prosjek u pitanju.

Prethodne noći nije imao veliku pomoć. Kleber je ubacio 19 poena, Fini-Smit je dodao 15, dok je Branson ovoga puta bio "tih" sa 13. Na drugoj strani Ejton sa 25 i Buker sa 23 su vodili Finiks do pobjede, dok je dobru partiju odigrao i iskusni Kris Pol - 19 poena, ali samo tri asistencije.

Prethodne noći i Majami je poveo 1:0 u seriji protiv Filadelfije. Slavili su 106:92 i iskoristili činjenicu da Džoela Embida nije bilo zbog povrede "orbite". A Harden je sa 16 poena potpuno razočarao...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC