Iskren

Hoće li Partizan igrati KLS? Pričaću sa igračima: Crno-bijeli imaju meč u petak, ali Žoc nije potvrdio da će ga igrati!

Autor Bojan Jakovljević

Poslije poraza u finalu ABA lige, Partizan čekaju obaveze u Superligi Srbije. Ipak, prije mečeva sa FMP-om moraće da se sjedne sa svima u klubu i da se razgovara.

Izvor: MN PRESS

Partizan je odigrao pet mečeva finala ABA lige, a po kalendaru takmičenja već od petka crno-bijele košarkaše čekaju novi izazovi. Oni treba da igraju polufinale Superlige Srbije, ali je ranije iz kluba bilo najava da ne žele da učestvuju u tom takmičenju i da rukovodstvo KK Partizan ne smatra da je ovakav format KLS-a regularan.

Poslije pete utakmice finala ABA lige na konferenciji na kojoj je Željko Obradović govorio o mnogim temama, od dešavanja na tribinama do svojih motiva da ostane u crno-bijelom taboru, postavilo se i pitanje da li će crno-bijeli igrati završnicu prvenstva Srbije.

Nije na to dao definitivan odgovor najbolji evropski trener, već je istakao da će prije svega morati da razgovara sa ljudima iz kluba i sa svojim košarkašima.

"Ne znam, stvarno, ne znam. Ne mogu da vam odgovorim na to pitanje i sutra ćemo vjerovatno da se nađemo sa igračima i svim ljudima iz kluba i da vidimo gdje smo i šta smo. Nemam pojma", iskren je bio Obradović.

Pogledajte detalje sa petog meča finala ABA lige: