• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da pričamo o košarci? Pa je l' ima ovo smisla? Željko Obradović pričao, a sve vrijeme se čule uvrede u pozadini!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana Željko Obradović naglasio je nakon posljednje utakmice u ovoj sezoni ABA lige da je neophodno da se nešto uradi povodom scena koje smo gledali u finalu.

 Željko Obradović komentarisao finale ABA lige Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Poslije pete utakmice finala ABA lige u kojoj je Crvena zvezda bila bolja od njegovog tima trener Partizana Željko Obradović je čestitao protivniku i osvrnuo se na uslove u kojima se meč igrao. Utakmica koja je trajala tri i po sata, prekidana je, a ni na kraju nije moglo bez skandala.

Dok je odgovarao na pitanja novinara, sa platoa ispred hale mogle da se čuju uvrede navijača Crvene zvezde za Željka Obradovića. 

"Prije svega želim da čestitam Crvenoj zvezdi na tome što su osvojili titulu. O okolnostima u kojima se igrala košarka, to su neki utisci koji su najbitniji i tu sve počinje i završava se", rekao je na startu Željko Obradović. 

Možda će vas zanimati

A onda je nastavio da priča o uslovima u kojima se igralo. 

"Je l' pričamo o košarci? U ovim uslovima u kojima smo igrali treba da pričamo o košarci? Kako mislite kako se osjećaju igrači, ako umjesto jedne treba da igraju četiri utakmice. Je l' ima ovo smisla? Ja mislim da nema. Ovo nikakve veze sa košarkom nema. Ali kao pravi sportista čestiram Zvezdi na tituli", dodao je Obradović.

Najtrofejrniji trener evropske košarke je na kraju istakao da je neophodno da se uradi nešto povodom scena koje gledamo u ABA ligi. 

"Znate šta to je nešto što je pitanje za sve ljude koji žive na ovim prostorima i koji igraju ABA ligu. Pravila treba da budu jasna od prvog momenta da se omogući igračima da igraju košarku i sudijama da rade svoj posao. Mislim da je ova serija pokazala da ABA liga mora nešto da uradi, da sjednu svi ljudi i da pravila budu jasna. Prvi novčić opomena, drugi novčić prekid. Ja sam prvi zašao i osudio ponašanje navijača Partizana, a nisam vidio da je neko osudio ponašanje nekih drugih navijača", naglasio je Obradović.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC