Košarka

Varao je vjerenicu sa ženom koja joj je pomagala!? Isplivali novi detalji se*s-afere trenera Bostona

Autor Haris Krhalić

Trener Boston Seltiksa uhvaćen u preljubi i zbog toga izgubio posao na godinu dana.

Izvor: Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News

Se*s-afera suspendovanog trenera Boston Seltiksa Ime Udoke danima je glavna tema u Americi, a u nedjelju su isplivali novi detalji, koje je nagovijestio košarkaš Met Barns kada je rekao da je Udokina prevara ružnija nego što se čini. Navodno je Udoka prevario vjerenicu, glumicu Niju Long, sa članicom organizacije Seltiksa koja se bavi logistikom i koja je pomagala i upravo njegovoj vjerenici oko putovanja.

"Izvori bliski paru i NBA timu otkrili su da je jedna od obaveza koje je imala Udokina ljubavnica to da organizuje njegova putovanja koja imaju veze sa ekipom. Takođe , ona je organizovala i putovanja njegovoj supruzi kada je dolazila u Boston ili išla na gostovanja. Najviše uznemirava to da je ona pomagala Niji i da se prošlog ljeta trajno doseli u Boston", navode popularni američki sajtovi za tračeve o selebritijima.

Glumica se prije malo manje od dvije nedjelje odselila iz Bostona sa sinom Kejom (10), koga ima iz veze sa nekadašnjim NBA košarkašem, a od prošlog ljeta uspješnim samostalnim trenerom. Iako su na profesionalnom planu imali bajkovitu godinu, jer je Udoka vodio ekipu do velikog finala protiv Golden Stejta, privatno je ovog ljeta izbio veliki problem koji je očigledno nepremostiv i za Boston kao tim, koji je Udoku suspendovao na 12 mjeseci i dao njegovog posao dosadašnjem asistentu, Džou Mazuli. 

U međuvremenu je na društvenim mrežama u vezu sa Udokom dovedena i sestra košarkaša Bostona Ala Horforda, ali je ona to oštro demantovala i optužila one koji pišu na taj način o njoj.   

Tagovi