• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u NBA - trener prevario ženu sa pomoćnicom iz stručnog štaba!

Autor Dragan Šutvić

Šef struke Boston Seltiksa je pred suspenzijom, a mogao bi da bude i otpušten...

 trener bostona prevario ženu sa pomoćnicom iz stručnog štaba  Izvor: Profimedia

Početak nove NBA sezone se bliži, a umesto priče o napadu na titulu u Bostonu se priča o skandalu koji je izbio. Trener tima Ime Udoka (45) spavao je sa svojom pomoćnicom iz stručnog štaba i to je razbjesnilo sve u klubu. U pravilniku franšize naglašeno je da je to strogo zabranjeno i sada mu zbog toga prijeti otkaz.

Udoka je uz sve to vijeren sa glumicom Nijom Long, ima sina Keza, još uvijek se nisu vjenčali i teško da će se to dogoditi poslije ovoga. Utvrđeno je da su i Ime i neimenovana žena pristali na to i da nema elemenata fosirsiranja ili prijetnji, ali se sve to kosi sa pravilnikom Seltiksa. Prema pisanju dvojice najpoznatijih američkih košarkaških novinara Adrijana Vojnarovskog i Šamsa Čaranije, prijeti mu i otkaz.

Navodno ljudi iz kluba ne žele da ga otpuste, jer radi dobar posao i tim odlično igra pod njegovim vođstvom, igrali su i u velikom finalu NBA lige i izgubili od Voriorsa, pa je zato znatno realnija opcija da ga suspenduju. Spominje se da bi mogao da bude suspendovan i na cijelu sezonu, što je opet znatno sličnije otkazu nego samoj suspenziji. Poslije sastanaka unutar kluba biće donijeta konačna odluka o disciplinskim mjerama.

Ovo je Alison Fister:

Nisu tamošnji mediji napisali tačno o kome se radi, ali u stručnom štabu Udoke postoji samo jedna žena. Alison Fister (46). Ona je zadužena za razvoj igrača. Igrala je u WNBA ligi, bila je na poziciji krila, karijera joj je trajala od 1998. do 2008. godine i nosila je dresove Los Anđeles Sparksa, Šarlot Stinga i Indijana Fivera.

Prosječno je bilježila 8 poena, 2,4 skoka i 1,4 asistencije po meču. Bila je dio Ol-stara 2004. godine. Što se Udoke tiče, on je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik Grega Popoviča u San Antoniju, isti posao radio je u Filadelfiji i Bruklinu prije nego što je u junu prošle godine postao strateg Seltiksa i doveo ih je do borbe za NBA prsten u prvoj sezoni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC