• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majami vratio brejk u Bostonu, uz jedan veliki problem! Svi su zabrinuti poslije trijumfa - povrijedio im se superstar!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Majami je uspio da pobijedi u Bostonu, ali je mnogo veći problem to što Džimi Batler nije igrao u drugom poluvremenu zbog problema sa koljenom...

 Džimi Batler povrijeđen Izvor: Profimedia

Majami je vratio brejk, slavio je u Bostonu i sada vodi sa 2:1 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige. Upisao je važan trijumf u "TD Gardenu" - 103:109 (18:39, 29:23, 25:25, 31:22).

Hit je slavio, ali je u isto vrijeme zabrinut. Svi u klubu sa nestrpljenjem čekaju informacije o Džimiju Batleru koji nije igrao cijelo drugo poluvrijeme zbog povrede koljena. On je igrao u prvom dijelu, dok je na početku drugog klub objavio da ima "upalu desnog koljena i da se neće vraćati u igru."

Možda će vas zanimati

Batler je prva zvijezda tima i svakako najvažniji igrač ekipe i njegov eventualni izostanak mogao bi da poremeti planove Erika Spolstre i cijelog Majamija.

"Ne mogu ništa sada da kažem, nemam dovoljno informacija. Znaćemo mnogo više u naredna dva dana, uradiće se dodatni pregledi, magnetna rezonanca, pa ćemo vidjeti", rekao je Spolstra čiji tim je postavio rekord franšize sa čak 19 ukradenih lopti.

Batlerov izostanak nadomjestili su Bem Adebajo (31, 10sk, 6as) i Pi Džej Taker (17, 7sk), dok je su na drugoj strani odlični bili Džejlen Braun (40, 9sk) i Al Horford (20, 14sk).

Majami je već u prvoj četvrtini stekao ogromnu prednost (18:39), a onda je sve mogao da prokocka. Seltiksi su na tri minuta prije kraja prišli samo na poen zaostatka (92:93), ali su gosti uspjeli da odbiju taj nalet i da ipak na kraju upišu trijumf.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC