• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne mogu brate, pijan sam!" Isplivali detalji Jokićevog slavlja u Somboru!

Autor Dragan Šutvić

Američki novinar Majk Singer najbliže prati karijeru Nikole Jokića, a sada je donio detalje proslave MVP titule za koje nismo znali.

 detalji proslave nikole jokića u somboru Izvor: Twitter/screenshot/nuggets

Nikola Jokić je uspio da odbrani svoju MVP titulu, a dodjela trofeja bila je posebna. Ekipa njegovog tima stigla je direktno u Sombor i donijela mu je specijalni trofej, a onaj "regularni" će dobiti naknadno.

Tada smo čuli pjesmu Zvonka Bogdana, tamburaše, vijdeli smo porodicu i prijatelje najboljeg igrača na svijetu na okupu, a sada je novinar Majk Singer donio priču iza kulisa o ovom putu delegacije iz Amerike do Sombora.

"Put je odmah imao prepreku. Dok smo išli kroz krugove obezbjeđenja na aerodromu u Denveru torba sa kristalnim MVP trofejom je zapištala na alarmima. Plašili smo se bilo kog izlaganja u javnosti, pa je torba pretražena u privatnoj sobi daleko od očiju i kamera", otkrio je Singer.

Evo kako je ta dodela izgledala:

Kada je delegacija Denvera došla u Srbiju odmah je dobila dva pojačanja. Nikolina supruga Natalija je zajedno sa njegovim menadžerom Miškom Ražnatovićem stigla u tabor koji će dodijeliti MVP trofej. 

"Kada smo dotakli tlo u Srbiji naš izbor je bio jasan. Nikolina supruga Natalija i njegov agent Miško Ražnatović su nam se pridružili. Prvi čovjek Nagetsa Džoš Krenke je sletio u skoro isto vrijeme. Na putu do Sombora bio je malo ispred nas pa nas je sačekao na benzinskoj pumpi i tu smo obukli iste majice", naveo je Singer.

U pitanju su majice na kojima je pisalo "Neki ljudi žele da vide da nisi uspio. Razočaraj ih", koje su oduševile Nikolu. A onda su u Somboru došli do Nikoline štale i znali su kako da ga rasplaču! 

"Muzičari su pjevali pjesmu o dugom putovanju na konju, a MVP-ev osmijeh se vidio izdaleka. Dok je stigao do nas suze su se vidjele iza njegovih naočara", otrkio je Singer.

A onda se prisjetio riječi Majka Malouna! 

"Nećete često vidjeti Nikolu ophrvanog emocijama. To je za mene ono što je sve ovo učinilo posebnim, tako čistim. Najviše su se namučila tri muzičara jer nisu prestajali da sviraju. Slavili smo i pili pivo i rakiju. U sljedećem trenutku Nik kaže Nikoli da mora da odradi intervju, a Nikola mu odgovori: 'Brate, pijan sam, ne mogu sad da dajem intervju'", prisetio se Maloun.

Singer je dalje pisao o poznatom srpskom gostoprimstvu, ljepoti Sombora i otkrio je da je Jokićevo omiljeno jelo riblji paprikaš, kao i da je Nikola svoje goste vodio na mjesto gdje najviše voli da jede sladoled!

I svima je zaključak bio isti - nimalo se nije promijenio! 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC