POJAVIO SE SNIMAK!

ZVEZDA OŠTEĆENA PROTIV BARSELONE: Mirotić gazio liniju prije ključne trojke, pogledajte! (VIDEO)

Autor Goran Arbutina

Nikola Mirotić je čini se stao na liniju prije nego što je uputio šut za tri poena i izjednačio rezultat protiv Crvene zvezde.

Izvor: SK1/Screenshot

Nikola Mirotić je trojkom u posljednjoj sekundi uspio da izbori produžetak za Barselonu, a potom je u dodatnih pet minuta katalonski klub uspio da dođe i do pobjede protiv Crvene zvezde (99:94). Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavio detalj koji je možda sudijska trojka previdjela, a to je da je Mirotić prije nego što je postigao trojku - stao na liniju i samim time napustio granice terena.

Barselona je tako na volšeban način, za samo osam sekundi uspjela da izjednači rezultat, pošto je Higins prenio loptu i Mirotiću dodao u ruke, a prije nego što će izboriti poziciju za šut - čini se da je najplaćeniji igrač Evrolige izašao iz igre.

Sudijska trojka nije provjeravala ovu situaciju i odmah se prešlo na dodatnih pet minuta u kojima je Barselona jednostavno imala više energije da dobije utakmicu, pa je Crvena zvezda tako ostala bez velike pobjede za kraj 2022. godine, i to bez povrijeđenog Luke Vildoze.

"Ne znam, stvarno nisam vidio. I da jeste, nama to ništa ne znači, ne može da se ponovi utakmica", rekao je Duško Ivanović na konferenciji za medije.

Pogledajte tu situaciju kada je Nikola Mirotić nagazio liniju!