Bravo!

Tripl-dabl Jokić je mašina, ne može mu ništa ni Durent: Supertim Finiksa pao na koljena, Nikola ih razbio! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Još jedna fenomenalna partija Nikole Jokića ovoga puta je bila dovoljna za pobjedu!

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je opet razbio Finiks Sanse, ali sada je Denver dobio meč! Nakon prethodne utakmice na kojoj je dao 53 poena, sada je ubacio 29 uz 13 skokova i 12 asistencija i fantastičnim tripl-dablom donio pobjedu svom timu. Na kraju je bilo 118:102 za Nagetse. 

Nikola je već na kraju treće četvrtine bio na jednu asistenciju od tripl-dabla, a kako je tim Meta Išbije bio jako daleko od Nagetsa u tom momentu nije mnogo ni igrao najbolji centar lige do kraja meča. 

Osim njega odličan na ovom meču bo je ruki Brus Braunsa 25 poena i pet skokova, Džamal Marej je dodao 19 poena, šest asistencija i pet skokova, a Majkl Porter je ubacio 19 poena uz 8 skokova. Što se tiče Sansa Devin Buker je brojao do 28 poena, šest skokova i četiri asistencije, Kevin Durent je imao 26 poena i 11 skokova, ali bez povrijeđenog Krisa Pola se nije moglo do pobjede. 

Sada se serija seli u Finiks gdje će biti odigran šesti meč u petak od 4 sata poslije ponoći. Tu će Denver moći da zakaže duele finala Zapada, dok će ekipa Finiksa morati da pobijedi kako bi ostala u seriji jer je sada rezultat 3:2 za tim iz Kolorada.