Car!

O šmekerskom potezu Jokića priča NBA: Prišao bahatom milijarderu prije meča, a onda sve iznenadio! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je pokazao da umije da se našali, ali i da je ipak iznad situacije koja se desila na prošlom meču Denvera i Finiksa.

Izvor: Twitter/printscreen/@TheHoopCentral

Nikola Jokić je na četvrtom meču plej-of serije sa Finiks Sansima imao problem sa vlasnikom Finiks Sansa Metom Išbijom sa kojim je ušao u klinč kada bahati milijarder nije želio da mu vrati loptu koja je izašla iz igre. Kakva je faca Jokić je pokazao već na petom meču kada je sam prišao Išbiji koji je stigao u Denver da gleda kako njegov tim gubi meč.

Prije početka meča Jokić je prišao milijarderu sa kojim je na prošlom meču imao problem, a onda mu sam dao loptu! Pružio mu je ruku, popričao nekoliko reči sa njim i onda se zaputio u svlačionicu! 

Na kraju je zbog incidenta na prošlom meču Nikola Jokić novčano kažnjen, ali je i sam Met Išbija na pomen eventualne suspenzije dvostrukog MVP-a NBA lige istakao da to nije dobro rješenje. Pogledajte šta se desilo na prošlom meču: 

Ovaj potez srpskog košarkaša oduševio je i američke novinare, pa je poznati NBA reporter Erni Džonson poslije svega morao da pita najboljeg igrača Denvera o tome.  

  • Džonson: "Jokiću moram da te pohvalim kako si riješio situaciju prije utakmice kada si vidio Meta Išbiju. Prišao si i dao mu loptu. Da li je to nešto što si planirao ili kako se desilo?"
  • Jokić: "Ne, ja nemam ništa protiv njega, uradio bih isto sa bilo kim drugim u dresu Finiksa. Samo sam htio da se našalim. Nadao sam se da će da mi plati kaznu, ali ne!"

Pogledajte kako je izgledao susret Nikole Jokića i Meta Išbije prije petog meča Denvera i Finiksa u kome je Jokić razbio Sanse: