AU!

Jokić ne igra za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu? Stigle nove vijesti iz Amerike - ovo niko nije želio da čuje!

Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić najvjerovatnije neće igrati za Srbiju na predstojećem Svjetskom prvenstvu piše "Atletik".

Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Tako piše pouzdani portal "Atletik" koji navodi da će u vrijeme Mundobasketa (od 25. avgusta do 10. septembra) srpski centar imati porodične obaveze i da zbog toga neće biti dio nacionalnog tima.

Prema informacijama koje imaju status u srpskoj reprezentaciji nije još uvijek jasan, tako da se čeka njegova konačna odluka. Ono što je jasno jeste da u ovim momentima Nikola ne razmišlja o tako dalekoj budućnosti, već da je fokus na slavlju poslije osvajanja titule i uživanju sa najbližima. Iako je priznao da bi se odmah vratio u Sombor da gleda konjske trke, moraće da ostane bar do četvrtka i parade koja je najavljena u Denveru.

Selektor Srbije Svetislav Pešić već se oglasio povodom toga i u izjavi za "Sport klub" naglasio je "da se zna plan i program i da je Jokić kandidat za reprezentaciju." Kako stvari trenutno stoje, njegovo učešće na Mundobasketu je pod upitnikom. Kada su ostali igrači Denvera i Majamija u pitanju, takođe se u tekstu dodaje i da su pod upitnikom i Džamal Marej (Kanada) i Bem Adebajo (SAD).