Košarka

Marko Šćekić uskoro proziva košarkaše Borca: Nagađanja o ciljevima su suvišna!

Autor Nebojša Šatara

Trener Borca Marko Šćekić saopštio je da ne može da govori o ciljevima kluba u predstojećoj sezoni s obzirom da nije kompletiran roster ni Banjalučana, ali ni rivala u Drugoj ABA ligi.

Izvor: Promo/ABA 2

Košarkaši Borca će uskoro započeti pripreme za narednu sezonu.

Strateg Banjalučana Marko Šćekić, koji je naslijedio Zorana Kašćelana, novog trener sarajevske Bosne, zakazao je početak priprema za 5. avgust.

"Pripreme počinju 5. avgusta, pojačali smo se sa Simanićem i Herisom, a to su i domaći igrači iz mlađih selekcija odnosno Akademca: Šarić, Dragojević, Đurović, Popović, Čegar i Ateljević. Očekujemo još neka pojačanja. Prva utakmica je 18. avgusta protiv Dinamika a nakon toga slijedi serija prijateljskih mečeva svake sedmice", rekao je novi šef struke crveno-plavih.
Šćekić nije mogao da govori o krajnjim ciljevima tima, koji je prethodne sezone igrao finale plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine.

"Kada kompletiramo roster, moći ćemo preciznije da govorimo o očekivanjima i ciljevima. Cilj je prolazak u drugu fazu u drugu grupu ABA lige 2, s obzirom da ekipe Zlatibora, Šibenke i Ilirije završile svoje rostere, bilo kakva nagađanja su trenutno suvišna", dodao je Šćekić.

(MONDO)