Košarka

"Zvezdo bez tebe ne mogu živjeti": Himna Delija dirnula zvezdaše, Ognjen Dobrić odmah zgrabio mikrofon!

Autor Nebojša Šatara

Cijelog dana isplivavaju hit-snimci sa proslave košarkaša u Parizu

Izvor: Twitter/kadbozurnikne

Reprezentativci Srbije burno su slavili olimpijsku bronzu u Parizu i pobjedu protiv Njemačke - svi zajedno su pjevali pjesme Baje Malog Knindže, na oduševljenje Nikole Jokića, a potom su počeli da se "peckaju" i po klupskoj pripadnosti.

Bogdan Bogdanović je zajedno sa Nikolom Jokićem zapjevao "Sve za ljubav, sve za Partizan", poslije čega su crveno-bijeli Ognjen Dobrić i Vasilije Micić zapjevali Zvezdinu pjesmu: "Tvoji sinovi Zvezdo bez tebe ne mogu živeti".

Njih dvojicu, Dejana Davidovca, Filipa Petruševa, Marka Gudurića, dirnula je ova pjesma koja je i jedna od himni Delija. Pogledajte snimak i pjesmu zvezdaša u reprezentaciji, kao i reakciju Jokića i Bogdanovića kraj njih.

Cijelog dana su "isplivavali" snimci sa šampionske žurke, koja će sigurnoi trajati i tokom noći kao i u nedjelju. Morala je nakratko da bude prekinuta samo u subotu uveče, da ekipa Srbije dobije medalju na ceremoniji u dvorani "Bersi", poslije finala Sjedinjene Države - Francuska.

Prije svih zahvaljujući Stefonu Kariju, koji je u polufinalu i finalu ubacio ukupno 17 trojki, Amerikanci su odbranili zlato i peti put uzastopno postali olimpijski šampioni. Ipak, navijačima u Srbiji najvažniji je bio onaj meč od 11 sati ujutru, u kojem je Srbija osvojila još jednu olimpijsku medalju u košarku - i ovako su je srpski košarkaši proslavili: 

Poslušajte kako su Jokić i ekipa pjevali pjesmu Baje Malog Knindže:

(MONDO)