Košarka

Da li je on novi kapiten Partizana? Jedan detalj otkrio plan Željka Obradovića!

Autor Bojan Jakovljević

Vanja Marinković će po svemu sudeći da bude novi kapiten košarkaškog kluba Partizan.

Izvor: MN PRESS

KK Partizan predstavlja igrače za novu sezonu, a jedan detalj otkrio je i ko bi trebalo da bude novi kapiten kluba. Djeluje da će to da bude Vanja Marinković! Prilikom izlaska igrača u MTS dvorani srpski reprezentativac je izašao prvi da pozdravi sve prisutne i to djeluje kao naznaka da će njemu da pripadne kapitenska traka.

Čeka se još uvijek zvanična potvrda, o tome će Željko Obradović sigurno da priča, ali indicije su jasne. Ukoliko Vanja zaista bude kapiten Partizana, biće to za njega drugi put. On je nosio crno-bijeli dres od 2013. do 2019. godine i pred početak sezone 2015/16 postavljen je za kapitena i postao je najmlađi kapiten u istoriji. Po povratku Novice Veličkovića u klub je traka pripala njemu. 

Marinković se vratio iz Španije pred početak nove sezone i tamo je nosio dresove Valensije i Baskonije. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu prošle godine i bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine. Podsjećanja radi, prethodni kapiten Partizana bio je Kevin Panter koji je otišao u Barselonu.

BONUS VIDEO: