Košarka

Spektakl u "Pekiju"! Crvena zvezda sjajno dočekana na Palama, odigran revijalni meč protiv šampiona RS

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli su trijumfovali razlikom od 41 poena.

Izvor: Srna

Košarkaši Crvene zvezde trijumfovali su na Palama nad Jahorinom rezultatom 94:53.

Meč je igran u paljanskoj dvorani Peki, u sklopu obilježavanja Velike Gospojine, krsne slave Pala, a tribine su bile ispunjene do posljednjeg mjesta.

Brojni Paljani, ali i stanovnici okolnih gradova, željeli su da na licu mjesta vide učesnika Evrolige, ali i trenutnog šampiona Starog kontinenta, pod komandom grčkog stratega Janisa Sferopulosa.

Prema očekivanjima, beogradski crveno-bijeli su lako izašli na kraj sa prošlosezonskim šampionom Republike Srpske i timom koji će u sezoni ispred nas debitovati u bh. eliti.

Razlika od 41 poena dovoljno govori o stanju na terenu, a treba istaći da je beogradski tim u ovom duelu nastupio bez Nikole Kalinića i Miloša Teodosića, koji nisu ni doputovali u Republiku Srpsku.

Inače, pred početak utakmice, brojni navijači Crvene zvezde iz tog dijela RS bakljadom su dočekali svoje ljubimce.

Izvor: kk crvena zvezda

Izvor: kk crvena zvezda

Jahorina – Crvena zvezda 53:94 (4:19, 19:24, 12:25, 15:26)

Jahorina: Karter 4, Simić 11, Rebić 5, Ivković, Mijović 10, Kusmuk, Živković, Drašković 1, Gutalj 5, Sudžum 10, Ćorosović, Buha, Silađi 3.

Crvena zvezda: Miler Mekintajer 15, Kenan 14, Davidovac, Mitrović 8, Lazić 3, Dobrić 10, Bolomboj 6, Ilić 4, Daum 4, Giedraitis, Plavšić 8, Nedović 6, Kostić 9, Jago 3.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)