Košarka

Željko Obradović održao nikad kraću konferenciju: Pobijedio Borac, pa ispričao četiri rečenice!

Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana u četiri rečenice ispričao sve o meču protiv Borca iz Čačka.

Izvor: MN PRESS

Nakon pobjede Partizana nad Borcem iz Čačka (96:66) trener crno-bijelih Željko Obradović održao je jednu od najkraćih konferencija za medije u bogatoj karijeri i sasvim sigurno najkraću od kako se vratio na klupu Partizana u ljeto 2021. godine. Najtrofejniji evropski trener ispričao je samo četiri rečenice nakon ubjedljivog trijumfa!

"Velika zahvalnost navijačima koji su došli u ovom broju, mnogo znači novom timu koji je vidio kako je igrati u skoro punoj Areni. Presudio je kvalitet koji mi imamo. Za prvu utakmicu bilo je dosta dobrih, ali i stvari kojima nismo zadovoljni. Okrećemo se utakmici protiv Spartaka u nedjelju", rekao je Željko Obradović nakon utakmice, a nije bilo dodatnih pitanja novinara.

Nešto opširniji bio je trener Borca iz Čačka. "Čestitke Partizanu na pobjedi. Imali su bolji ritam igre, pričamo i o velikoj razlici u kvalitetu. Igrali smo korektno, Partizan je dobro šutirao i onda nam se desilo pomračenje u trećoj četvrtini. Kad njihovi igrači dođu do samopouzdanja, utakmica se završi na ovaj način. Igrali smo korektno, koliko nam je protivnik dozvolio. Vratili smo Valinskasa, uključili smo Smita. Okrećemo se novim utakmicama i borbi za opstanak", rekao je Ocokoljić i dodao da je Čarapić zbog povrede u pripremnom periodu i operacije koljena koja je usledila završio ovu sezonu.

Bonus video:

(MONDO)