Košarka

Nikola Jokić na detektoru laži u Americi: Hrvat mu prvi postavio pitanje, čuo samo smijeh i "ne"

Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić našao se na detektoru laži, a pitanje mu je postavio Dario Šarić.

Izvor: Printscreen/X/Denver Nuggets

Nikola Jokić vratio se u Denver i tamo se sprema za početak nove sezone. Uprkos tome što ne voli da razgovara sa novinarima i nije pretjerani ljubitelj stvari koje nemaju direktne veze sa parketom, morao je i to da ispoštuje. Tako se u jednom momentu našao i na detektoru laži i to je objavljeno na društvenim mrežama kluba iz Kolorada.

U jednom kratkom klipu koji je postavljen vidi se kako on sjedi i odgovara na pitanja Darija Šarića. Hrvatski košarkaš pitao ga je da li bi mu dopustio da se trka na jednom od njegovih konja. Nikola se na to nasmijao, pa kratko i jasno rekao "Ne". Čovjek koji je sjedio između njih podigao je palac na gore i signalizirao da Srbin govori istinu.

Ne treba to da čudi previše, pošto je poznato koliko Nikola voli konje, da mu je to velika ljubav i da je poslije Olimpijskih igara prvo otišao na hipodrom u Somboru. Očigledno je da ne dozvoljava svakome da jaše njegove konje, pa tako ni novom saigraču Šariću.

Pretpostavlja se da će u narednom periodu da bude objavljeno još snimaka, pa tako navijači jedva čekaju da čuju i vide na kakva je pitanja Jokić morao da odgovara dok je bio na detektoru laži.

BONUS VIDEO:

(MONDO)