Košarka

Partizan ima dva problema poslije Reala: Obradović se oglasio o povredama

Trener Partizana Željko Obradović otkrio da su dvojica igrača dobili udarce protiv Reala.

Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Realu u Evroligi, ali neuspjeh u Madridu ne smije dugo da im ostane u mislima. Već u subotu, 12. oktobra od 16 časova, crno-bijeli imaju obaveze u regionalnom takmičenju i to u Sportskom centru Morača u Podgorici.

Parni valjak u četvrtom kolu AdmiralBet ABA lige igra u Podgorici protiv Studentskog centra. Košarkaši Partizana do sada imaju maksimalan učinak od tri pobjede u prva tri kola regionalnog šampionata, ali Obradović ima i probleme u timu. Crno-bijeli su jutros krenuli na put iz Madrida za Podgoricu.

Pred sutrašnju utakmicu utiske je iznio trener Željko Obradović. "Moramo da nađemo snage za ovaj predstojeći gust raspored. Treba rasporediti minutažu, odmoriti, a prije svega, da vidimo igrače koji su imali problema u toku utakmice protiv Reala. Prvo kako su Vanja i Tajrik, kao i da vidimo da li su ostali zdravi, pa ćemo na osnovu toga odlučiti ko će biti u timu protiv Studentskog centra", istakao je Obradović.

Svoj komentar pred naredni meč je dao i Karlik Džouns. "Moramo brzo da se okrenemo ka narednoj utakmici i vratimo se na pravi put. Da pogledamo snimke, naučimo iz toga i da nastavimo dalje", zaključio je Džouns, jedan od najboljih igrača i nosilac igre crno-bijelih na početku nove sezone.