Košarka

Frka u Real Madridu poslije pobjede nad Partizanom: Izgubili važnog košarkaša

Autor Nebojša Šatara

Real Madrid je pobijedio Partizan, ali je ostao bez Andresa Feliza.

Izvor: MN PRESS

Real Madrid je u u finišu meča drugog kola Evrolige uspio da slomi otpor Partizana i ekipa Ćusa Matea je pobijedila 93:86. ali je ostala bez jako bitnog igrača! Već u drugoj četvrtini plejmejker Andres Feliz je morao da napusti teren zbog povrede stopala, a odmah se vidjelo da je situacija ozbiljna. 

Reprezentativac Dominikanske Republike jedva je uz pomoć saigrača odšepao sa terea, a sada mediji u Španiji navode da neće skoro na teren. Feliz će morati da bude van terena nekoliko nedjelja, a treneru "kraljevskog kluba" Ćusu Mateu se to uopšte nije svidjelo. 

"Ne djeluje da je ovo povreda od koje će se lako oporaviti. Biće van terena neko vrijeme jer izgleda da ima problem sa stopalom. Vidjećemo sutra kada uradi testove kakva je povreda na stopalu, vidjećemo koliko dugo će odsustvovati, ali jasno je da ga neće biti neko vrijeme", rekao je Ćus Mateo poslije utakmice.

Izvor: 900/Cordon Press / imago sportfotodienst / Profimedia

Real Madrid se već mučio sa povredama i bolestima igrača od početka godine. Mario Hezonja se protiv Partizana vratio na teren poslije misteriozne bolesti koja ga je napala, a sada poslije povrede Feliza na pozicijama plejmejkera Real ostaje sa prvim izborom u vidu Fakunda Kampaca i rezervom Serhiom Ljuljom. 

(MONDO)

BONUS VIDEO: