Košarka

Trinkijeri bijesan, žestoko udario na sudije u Evroligi: 43 bacanja? Kad god vas pogleda, vi sudite!

Autor Nebojša Šatara

Andrea Trinkijeri nije bio baš najsrećniji suđenjem u meču sa Olimpijakosom.

Izvor: YouTube/Zalgiris Kaunas

Nije zadovoljan suđenjem u Evroligi Andrea Trinkijeri. Imao je nedavno nekadašnji trener Partizana šou sa novinarima kada je poklanjao vino jednom predstavniku medija kako bi mu se izvinio, a sada je na konferenciji za medije poslije poraza svog tima od Olimpijakosa javno kritikovao sudijski kriterijum. 

Olimpijakos je savladao litvanski tim 78:74, a bio je jako ljut italijanski stručnjak zbog slobodnih bacanja za crveno-bijele iz Pireja. Olimpijakos je šutnuo 43 bacanja, pogodio 28 i to se nimalo nije svidjelo Trinkijeriju.

"Jako je teško igrati protiv tima koji je izveo 43 slobodna bacanja. Vezenkov je počeo meč sa 10 slobodnih bacanja. Ne znamo kako, ali svaki put kada je pogledao sudiju dobio je dva slobodna bacanja. Kad bi pogledao na drugu stranu, dobio bi još dva. Ipak Olimpijakos je jedan od najboljih timova u Evroligi", rekao je Andrea Trinkijeri poslije meča. 

Olimpijakos je poslije poraza od Fenerbahčea na startu Evrolige sada savladao Žalgiris, dok je tim Andree Trinkijerija poslije pobjede nad Barselonom na startu sada poražen i na skoru je od jedne pobjede i jednog poraza.

(MONDO)

BONUS VIDEO: